Back to top

Kontor

Kontor med ljus och rymd

The Gardens - flexibla kontor med ljus och rymd.

På Drottning Kristinas Esplanad bygger vi nu The Gardens, en fastighet präglad av de stora ljusinsläppen och innerträdgårdarna. Huset får 11 våningar, var och en på ca 1600 kvm. Varje plan går att dela på fyra och kan skräddarsys helt efter hyresgästens behov och önskemål. Ytorna är effektiva och flexibla och kan enkelt växa eller krympa i takt med ditt företags behov. Du får dessutom ett svårslaget skyltläge mot E4:an; här passerar 120 000 fordon/dygn.  thegardens.se

Ulriksdal idag - citat

Vi älskar att läget har så goda kommunikationer och att det är nära till Stockholms centrum och flygplatserna. Att området inbjuder till friluftsliv och rörelse är en viktig del i arbetet med att skapa en attraktiv arbetsplats. Många hos oss tar gärna en löprunda under lunchen.

Joachim Boëthius, FM manager Johnson & Johnson Nordics

Kontor

Kommande projekt

 

PEAB CENTER

Klart 2019
520 Peab-anställda flyttade in 2019.
8 våningar.
Ca 12 850 kvm (LOA).
Byggs med miljöklassning BREEAM.

THE GARDENS

Klart 2021
11 våningar.
Ca 16 000 kvm (LOA).
Takterrass,  restaurang och concierge service.
Bil- och cykelpool. 3 min från pendeltåget.                                                                                                                                                                                                                                                           Byggs med miljöklassning BREEAM

 

HOTELL ULRIKSDAL

Klart 2020
223 bäddar.
Restaurang, konferens och spaavdelning.

P-HUSET

Klart 2020
475 platser.
Laddplatser för elbilar.
På taket byggs ca 3000 kvm lokalyta fördelat på tre våningsplan där Actic flyttar in med huvudkontor samt gym i två plan.
 

 

LEDVOLTEN

Klart 2021
5 våningar.
Ca 4500 kvm (LOA).
2021 flyttar medtech bolaget Carmeda in.
I entréplanet blir det plats för en deli.

DK 14 & 16

Planerad projektstart 2022
8 våningar
Ca. 27 000 kvm (LOA)

 

DK 56

Moderna lösningar för alla behov.

The Gardens byggs för att underlätta för ett aktivt och friktionsfritt liv. I fastighetens reception finns en concierge som gärna hjälper dig att boka taxi, restaurang, kemtvätt och att ta emot bud. Vår restaurang med deli är öppen från morgon till kväll och ser till att du både kan äta en god och hälsosam frukost och också ha med dig middagen hem. Och i huset finns cykelgarage och omklädningsrum. Har du ingen egen cykel eller bil med dig så har The Gardens såväl cykelpool som bilpool, så att du snabbt kan ta dig dit du vill.
Läs mer om The Gardens.

Ett hus för framtiden

För Peab Fastighetsutveckling är det självklart att tänka hållbart och göra minsta möjliga påverkan på miljön. Vi bygger miljösmart enligt standarden BREEAM och erbjuder möjligheten att teckna gröna hyresavtal. The Gardens byggs även enligt standarden WELL som har fokus på välbefinnande hos alla som vistas i lokalerna.
Läs mer om BREEAM och WELL.