Back to top

Bostäder

Bo i Ulriksdal! En helt ny stadsdel för ett aktivt liv.

En helt ny stadsdel
för liv och rörelse

Ulriksdal är redan idag ett levande område med trevliga stadsradhus och eftertraktade lägenheter. Under de närmaste åren växer vi vidare med fler bostäder, butiker och arbetsplatser, restauranger och serviceinrättningar. Blandningen av flerfamiljshus och stadsradhus skapar en unik, urban karaktär. Stadsradhusen är utformade för att passa både stora och små familjer, med spännande design, funktionella lösningar och effektivt utnyttjade ytor. Lägenheterna i flerbostadshusen byggs i varierande storlekar och utformningar för att kunna möta alla möjliga behov och skapa en trivsam boendemiljö.

Här har du nära till allt

Här har du nära
till allt

I Ulriksdal möts inte bara bostäder och kontor, utan även stad och natur. Pendeltåget tar dig till city på åtta minuter eller till Arlanda på bara en halvtimme. Mall of Scandinavia och Friends arena ligger på promenadavstånd. Lika nära är det till frilufts- och grönområden, som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård

Natur, skola och service

Dags för nytt boende?

Just nu har Peab Bostad inga kommande bostadsprojekt i Ulriksdal. För att läsa mer om Peab Bostads andra bostadsprojekt Peab Bostads hemsida.