Back to top

Kontor

Kontor med ljus och rymd

The Gardens - flexibla kontor med ljus och rymd.

På Drottning Kristinas Esplanad bygger vi nu The Gardens, en fastighet präglad av de stora ljusinsläppen och innerträdgårdarna. Huset får 11 våningar, var och en på ca 1 500 kvm. Varje plan kommer att skräddarsys helt efter hyresgästens behov och önskemål. Ytorna är effektiva och flexibla och kan enkelt växa eller krympa i takt med ditt företags behov. Du får dessutom ett svårslaget skyltläge mot E4:an; här passerar 120 000 fordon/dygn.

 

The Gardens

Moderna lösningar för alla behov.

The Gardens byggs för att underlätta för ett aktivt och friktionsfritt liv. I fastighetens reception finns en concierge som gärna hjälper dig att boka taxi, restaurang, kemtvätt och att ta emot bud. Vår restaurang med deli är öppen från morgon till kväll och ser till att du både kan äta en god och hälsosam frukost och också ha med dig middagen hem. Och i huset finns cykelgarage och omklädningsrum. Har du ingen egen cykel eller bil med dig så har The Gardens såväl cykelpool som bilpool, så att du snabbt kan ta dig dit du vill.
Läs mer om The Gardens.

Ett hus för framtiden

För Peab Fastighetsutveckling är det självklart att tänka hållbart och göra minsta möjliga påverkan på miljön. Vi bygger miljösmart enligt standarden BREEAM och erbjuder möjligheten att teckna gröna hyresavtal. The Gardens byggs även enligt standarden WELL som har fokus på välbefinnande hos alla som vistas i lokalerna.
Läs mer om BREEAM och WELL.

Kontor

PEAB CENTER

Klart 2019
520 Peab-anställda flyttar in 2019.
8 våningar.
Ca 12 000 kvm (LOA).
Byggs med miljöklassning BREEAM.

HOTEL ULRIKSDAL

Klart 2019
Öppnar 2019.
Ca 240 bäddar.
Restaurang och konferensmöjligheter.

THE GARDENS

Klart 2019
11 våningar.
Ca 16 000 kvm (LOA).
Gemensam service och restaurang i bottenvåningen.
Byggs med miljöklassning BREEAM.
P-platser finns i nybyggt parkeringshus.
Bil- och cykelpool i garaget.
Svårslaget skyltläge mot E4:an; här passerar 120 000 fordon/dygn.

LEDVOLTEN

Planerad projektstart 2018
5 våningar
5 000 kvm

DK 6

Planerad projektstart 2019
8 våningar
12 000 kvm

DK 4

Planerad projektstart 2020
8 våningar
12 000 kvm

Ulriksdal idag - citat

Vi älskar att läget har så goda kommunikationer och att det är nära till Stockholms centrum och flygplatserna. Att området inbjuder till friluftsliv och rörelse är en viktig del i arbetet med att skapa en attraktiv arbetsplats. Många hos oss tar gärna en löprunda under lunchen.

Joachim Boëthius, FM manager Johnson & Johnson Nordics

DK 56

Gemensam service.

I bottenvåningen finns en stilsäker reception som välkomnar dina gäster, tar emot bud och svarar i telefon. Här finns även restaurang, deli, omklädningsrum/duschar samt övrig service för dig och dina medarbetare. En trappa upp erbjuds gemensamma konferensytor och i garaget kan du låna en av fastighetens poolbilar eller -cyklar. P-platser finns även i nybyggt parkeringshus på Drottning Kristinas Esplanad 60.

Miljö och hållbarhet.

För Peab Fastighetsutveckling är det självklart att tänka hållbart och göra minsta möjliga påverkan på miljön. Vi bygger miljösmart enligt BREEAM och erbjuder möjligheten att teckna gröna hyresavtal.