Back to top

Kontor att hyra

Effektiva, flexibla kontor med ljus och rymd.

På Drottning Kristinas Esplanad bygger vi nu DK 56, en fastighet präglad av ljus och rymd. Huset får 11 våningar om vardera ca 1 500 kvm (LOA), som skräddarsys helt efter hyresgästens behov och önskemål. Ytorna är effektiva och flexibla och kan enkelt växa eller krympa i takt med företagets behov. Du får dessutom ett svårslaget skyltläge mot E4:an; här passerar 120 000 fordon/dygn.

DK 56

Gemensam service.

I bottenvåningen finns en stilsäker reception som välkomnar dina gäster, tar emot bud och svarar i telefon. Här finns även restaurang, deli, omklädningsrum/duschar samt övrig service för dig och dina medarbetare. En trappa upp erbjuds gemensamma konferensytor och i garaget kan du låna en av fastighetens poolbilar eller -cyklar. P-platser finns även i nybyggt parkeringshus på Drottning Kristinas Esplanad 60.

Miljö och hållbarhet.

För Peab Fastighetsutveckling är det självklart att tänka hållbart och göra minsta möjliga påverkan på miljön. Vi bygger miljösmart enligt BREEAM och erbjuder möjligheten att teckna gröna hyresavtal.

Genomförda och planerade projekt i Ulriksdal

Heading

Content

Moderna kontor för små och stora rörelser.

Moderna kontor för små och stora rörelser.

Behöver du ett våningsplan på 1.500 kvm eller en egen fastighet på 10.000 kvm? Vi löser det. Tillsammans med våra arkitekter skapar vi flexibla och verksamhetsanpassade lokaler, i dialog med er. Varje organisations mål, mening och identitet gör den unik. De här kvaliteterna tar vi fasta på för att utforma ett kontor som speglar och stärker ert varumärke. I Ulriksdal kan din rörelse växa och utvecklas i sin egen takt.

Kontakta mig om kontor i Ulriksdal.

Kontakta mig om
kontor i Ulriksdal.

My Granborg
Peab Fastighetsutveckling Sverige AB
0725-33 30 14
08-623 69 78
my.granborg@peab.se