Back to top

Kontor

Kontor

PEAB CENTER

Klart 2019
520 Peab-anställda flyttar in 2019.
8 våningar.
Ca 12 000 kvm (LOA).
Byggs med miljöklassning BREEAM.

HOTEL ULRIKSDAL

Klart 2019
Öppnar 2019.
Ca 240 bäddar.
Restaurang och konferensmöjligheter.

THE GARDENS

Klart 2019
11 våningar.
Ca 16 000 kvm (LOA).
Gemensam service och restaurang i bottenvåningen.
Byggs med miljöklassning BREEAM.
P-platser finns i nybyggt parkeringshus.
Bil- och cykelpool i garaget.
Svårslaget skyltläge mot E4:an; här passerar 120 000 fordon/dygn.

LEDVOLTEN

Planerad projektstart 2018
5 våningar
5 000 kvm

DK 6

Planerad projektstart 2019
8 våningar
12 000 kvm

DK 4

Planerad projektstart 2020
8 våningar
12 000 kvm

Kontor med ljus och rymd

Effektiva, flexibla kontor med ljus och rymd.

På Drottning Kristinas Esplanad bygger vi nu The Gardens, en fastighet präglad av ljus och rymd. Huset får 11 våningar om vardera ca 1 500 kvm (LOA), som skräddarsys helt efter hyresgästens behov och önskemål. Ytorna är effektiva och flexibla och kan enkelt växa eller krympa i takt med företagets behov. Du får dessutom ett svårslaget skyltläge mot E4:an; här passerar 120 000 fordon/dygn.

 

The Gardens

The Gardens

Det pratas mycket om livspusslet idag, men livet är inget pussel att lägga, för det blir aldrig klart. Däremot behöver vi lösa en oerhörd massa uppgifter hela tiden för att få det att gå ihop och kännas bra. The Gardens är byggt för att göra dessa uppgifter enkla att lösa. I fastighetens gemensamma reception finns en concierge som gärna hjälper till att boka taxi, restaurang, kemtvätt och att ta emot bud. Restaurangen är öppen från morgon till kväll och ser till att du både kan äta en ordentlig frukost och också ha med dig middagen hem. I huset finns cykelgarage och omklädningsrum och har du ingen egen cykel eller bil med dig så har The Gardens såväl cykelpool som bilpool, så att du snabbt kan ta dig dit du vill.

För Peab Fastighetsutveckling är det självklart att tänka hållbart och göra minsta möjliga påverkan på miljön. Vi bygger miljösmart enligt BREEAM och erbjuder möjligheten att teckna gröna hyresavtal. The Gardens byggs även enligt WELL med fokus på välbefinnandet hos de hyresgäster som vistas i byggnaden.

Vår första fastighet i Ulriksdal stod klar vid Ulriksdal station 2016. Samma år flyttade Johnson & Johnsons svenska huvudkontor in i huset, som också innehåller ett Nordic Wellness-gym och den populära restaurangen Jonas Spis.

Ulriksdal idag - citat

Vi uppskattar läget med goda kommunikationer och närheten till Stockholm C och flygplatserna. Möjligheten till hälsa och friluftsliv i området är en viktig del i arbetet med att skapa en attraktiv arbetsplats. Många kollegor väljer till exempel att ge sig ut på en löptur under lunchen.

Joachim Boëthius, FM manager Johnson & Johnson Nordics

DK 56

Gemensam service.

I bottenvåningen finns en stilsäker reception som välkomnar dina gäster, tar emot bud och svarar i telefon. Här finns även restaurang, deli, omklädningsrum/duschar samt övrig service för dig och dina medarbetare. En trappa upp erbjuds gemensamma konferensytor och i garaget kan du låna en av fastighetens poolbilar eller -cyklar. P-platser finns även i nybyggt parkeringshus på Drottning Kristinas Esplanad 60.

Miljö och hållbarhet.

För Peab Fastighetsutveckling är det självklart att tänka hållbart och göra minsta möjliga påverkan på miljön. Vi bygger miljösmart enligt BREEAM och erbjuder möjligheten att teckna gröna hyresavtal.