Back to top

Bo i Ulriksdal

Bo i Ulriksdal! En helt ny stadsdel för ett aktivt liv.

Redan idag finns här en blandad och urban bebyggelse, med trevliga stadsradhus, eftertraktade lägenheter och attraktiva kontorshus. Under de närmaste åren växer Ulriksdal vidare med ännu fler bostäder och ett ännu större utbud av butiker, restauranger och service för en fungerande vardag. Kombinationen av flerfamiljshus och stadsradhus i området skapar en unik urban karaktär. Stadsradhusen är utformade för att passa både stora och små familjer, med spännande design, funktionella lösningar och effektivt utnyttjade ytor. Våra flerbostadshus får en stadsmässig gestaltning med egna identiteter. Lägenheterna byggs i varierande storlekar och utformning för att kunna möta alla behov och skapa en trivsam boendemiljö.

Här har du nära till allt

Här har du
nära till allt

I Ulriksdal möts inte bara bostäder och kontor, utan även stad och natur. Pendeltåget tar dig till city på tio minuter eller till Arlanda på en halvtimme. Europas största köpcentrum Mall of Scandinavia, Friends arena och Solna centrum ligger i princip nästgårds.

Minst lika nära är det till frilufts- och grönområden, som Hagaparken, Ulriksdals slott och Överjärva Gård. Dessa områden tillhör Stockholms nationalstadspark, den första i sitt slag i världen.

Natur, skola och service

Natur, skola och service

För den som vill röra sig lite mer – ta en löprunda i skogen eller en mountainbiketur på grusvägar och stigar – finns Ursviksskogen och Järvafältets naturreservat inom bekvämt avstånd. Särskilt uppskattat av de lite större barnen. I området finns förskola och skola med idrottshall. Närservicen förbättras successivt med bland annat fler butiker, restauranger, skola, förskola, och gym. En sopsugsanläggning för miljövänlig hantering av områdets avfall är under utbyggnad. Den beräknas kunna tas i drift i slutet av 2018. 

Läs om våra bostadsprojekt i Ulriksdal på peabbostad.se